Reklama
Cooky.cz
Web přináší širokou škálu receptů pro všechny příležitosti – od rychlých večeří a domácího pečiva až po sladké dezerty a slavnostní menu. Čtenáři zde najdou nápady, které potěší začátečníky i zkušené kuchaře, a spoustu praktických tipů, jak z běžných surovin vykouzlit skvělá jídla. Kromě klasických receptů nabízí Cooky.cz i sezónní inspiraci, kuchařské triky a doporučení, jak si vaření užít bez stresu. Styl psaní je přehledný, přátelský a zaměřený na radost z jídla i sdílení. Cooky.
Vybrali jsme pro vás MAGAZÍNY A ZAJÍMAVOSTI

Dnešní oběd voní až na dvorek. Řízečky v těstíčku, kaše s cibulkou a okurka jako třešnička na talíři
17. 11. 2025, 13:01
| 2 min

Mrkvová buchta s bílou polevou po domácku: Když máš chuť na sladké, ale nechceš hřešit
17. 11. 2025, 11:38
| 2 min

Vepřová játra v omáčce s rýží: Játra buď miluješ, nebo ne – tahle omáčka tě ale určitě přesvědčí
17. 11. 2025, 10:03
| 2 min

Tradiční hodolanská omáčka podle tetičky z Olomouce: Brambory na kyselo s koprem, kabanosem a vejcem
17. 11. 2025, 09:01
| 2 min

Rumová bábovka s višněmi a čokoládovou polevou: Upečte sváteční hit za 15 minut
17. 11. 2025, 08:00
| 2 min

Nepečený ovocný dort s korpusem z vaflí a krémem ze smetany, mascarpone a tvarohu: Do večera z něj nezůstane ani drobek
17. 11. 2025, 07:00
| 4 min

Ovocné řezy s tvarohem a smetanou: Přesně taková ta poctivá domácí buchta, co vypadá slavnostně, ale zvládnete ji za chvíli
17. 11. 2025, 06:22
| 4 min

Slané trojhránky z kynutého těsta plněné šunkou, slaninou a sýrem: Zlatavé, měkké, voňavé a trochu hříšné polštářky k vínu
17. 11. 2025, 05:38
| 2 min

Nadýchaný perník s marmeládou a čokoládovou polevou: Takový jsme kdysi pekly se sestrou samy bez maminky
16. 11. 2025, 16:30
| 2 min

Rychlá a jednoduchá buchta s ovocem: Mokrá ovocná buchta, která připomíná roládu, ale je hotová raz dva
16. 11. 2025, 14:07
| 2 min

Banánový dort s krémem a kakaovým korpusem: Tenhle dort jsme kdysi pekli jen na svátky, dnes si ho dělám klidně jen tak pro radost
16. 11. 2025, 13:02
| 3 min

Pstruh po mlynářsku: Zlatavá kůrka, šťavnaté maso a chuť, která tě nepřestane bavit ani v zimě
16. 11. 2025, 12:01
| 2 min

Omrzely vás klasické zákusky a chcete něco moderního a elegantního na oslavu? Zkuste limetkové tartaletky s ovocem
16. 11. 2025, 10:26
| 2 min

Kompletní menu na nedělní oběd: Pečené kuře s brambory a mrkví na másle, jablečno-mrkvový salát a bábovka ke kávě
16. 11. 2025, 09:55
| 3 min

Voňavé dýňové kari s cizrnou: Když máte dýni a nechcete z ní dělat polévku, zkuste toto jednoduché hřejivé kari
16. 11. 2025, 09:25
| 3 min

Rychlý kvíz na téma pojmy z gastronomie: Drtivá většina Čechů netuší, co tato slova znamenají
16. 11. 2025, 09:00
| 1 min

Už žádná rozvařená kaše: Díky této fintě šéfkuchařů připravíte dokonale nadýchanou a sypkou rýži
16. 11. 2025, 09:00
| 3 min

Improvizace po „Znojemsku“: Hovězí s česnekem, cibulí a okurkami bez zbytečných debat
16. 11. 2025, 08:00
| 2 min

BeBe kostky s pudinkem: Retro pudinkové řezy s BeBe sušenkami a čokoládovou polevou pro chvíle, kdy se stýská po dětství
16. 11. 2025, 06:00
| 2 min

Vylepšený bramborový salát podle receptu z Německa. V Česku nemá konkurenci
15. 11. 2025, 12:00
| 2 min
...
Reklama
Reklama