Apetitonline.cz
Články z Apetitonline.cz oslovují všechny, kdo milují jídlo – ať už jako každodenní potěšení, koníček nebo způsob, jak pečovat o své blízké. Nabízejí široké spektrum receptů od tradičních českých jídel po moderní světovou kuchyni, a to vždy s důrazem na kvalitu, poctivost a radost z přípravy i servírování. Vedle samotných receptů přináší obsah i praktické kuchařské rady, sezónní tipy, doporučení na suroviny, inspiraci pro sváteční menu nebo nápady na rychlá jídla pro běžné dny.

Jsou koření, která umí z jídla udělat dokonalý gurmánský zážitek, a jsou i koření, která mají sílu dopřát...

Hovězí maso patří mezi základní stavební kameny české kuchyně – od poctivého vývaru přes guláš až po...

Věneček je jeden z nejoblíbenějších českých zákusků, i proto jsme mu věnovali další Výzvu Sladké trojky....

Stát se dnes vyhlášeným šéfkuchařem je podobné jako uspět v showbyznysu. Dávno nejsou tito mistři...

Když se řekne „Češi v Chorvatsku“, většině se vybaví plná auta konzerv a piva a ručníky položené na pláži...

Poslední den školního roku je za dveřmi a vysvědčení a následné dva měsíce prázdnin si zaslouží pořádnou...

Zapomeňte na zmrzlinovač, složité postupy i hodiny strávené v kuchyni. Když teploty šplhají nahoru, není...

Rozmarýn je dokonalý k dochucování masa, brambor i zeleniny, ale své místo má také v lidovém léčitelství....

Dobré pečivo je prostě láska! I v době běžně dostupných prvotřídních steaků, čerstvých ústřic a těstovin s...

„Mami, koupíš mi cukrovou vatu? A můžu pak na labutě?“ Dětský hlas, vůně tureckého medu, hity Michala...

Dobře natočené pivo umí udělat den! Jak ale mít jistotu, že jste v dobrých rukách zkušeného výčepního? U...

Tyčinka do batohu, sušenka do kapsy! Balíte batoh, plánujete trasu a nezapomínáte ani na svačinu? Dobře...

Marinování tofu je klíčovým krokem k tomu, aby se z této nevýrazné suroviny stal chuťově bohatý a...

Hilary Swank je dvojnásobná držitelka Oscara, žena, která se nebojí mluvit o patriarchálním Hollywoodu,...

Toužíte po rychlém osvěžení nebo stylovém kávovém dezertu? Ledová káva nabízí od všeho něco. Z espressa,...

Co má společného studium medicíny a pečení dortů, které vypadají jako umělecké dílo? Na první pohled nic,...

Léto je tu. Dny jsou delší, chuť na těžká jídla ustupuje a místo toho se do kuchyně vkrádají čerstvé...

Těšíte se na léto jako na meloun? Už je to tu! Toto šťavnaté a sladké ovoce je v oblibě nejen kvůli...

Znáte bibimbap, kimchi, paellu nebo okonomiyaki? Zahraniční názvy pokrmů dnes pronikají do českých kuchyní...

Správná bublanina je vláčná, nadýchaná, nedrobí se – a hlavně je hotová za chvilku. I když si na sladkou...